Üdvözöllek Vendég | RSS
Paranormal Investigator
Nyitólap | Cikkek katalógusa | Regisztráció | Belépés
 
Nyitólap » Cikkek » UFO

Gyilkos tűzgömb. Egy földönkivüli űrhajó okozta Nagy Károly halálát?
Károly halálát követően egy udvaronca, Einhard visszavonult a világi élettől, és hosszú éveket töltött a császár életrajzának megírásával. Vita Karoli Magni Imperatoris című művében, az uralkodó utolsó hadjáratáról a következőket írja : " "Godfred, a dánok királya nagy sereggel betört Szászországba. Károly ellene vonult. Egy napon amikor napkelte elött kilovagolt a táborból, a mennybolton egy hatalmas tűzgolyót látott feltűnni, amely erős fénnyel ragyogott, és átszáguldott az égen jobbról balra "
 
 
Károly kíséretében lévő katonáknak ez a  jelenség nem okozott riadalmat.A frankok legtöbbje meg sem lepődött, hisz már láttak ilyen égi tüneményt avagy hallottak már róla.
A korabeli frank krónikákban fel-feltünnek az égi járművekről, a felhől lözött repülö hajókról és titokzatos utasairól szóló leírások.Ezeket elsőként Villars de Montefaucon abbé gyüjtötte össze, a Gabalis gróf, avagy beszélgetések a titkos tudományoról című könyvében.
 
" Csodálatos hajók bukkantak elő a felhők közül, melyeket a bennük utazók kedvük szerint irányítottak, bármely irányba. Az idegenek nagyon méltóságteljesen viselkedtek. Egy tudós kabbalista találkozóra hívt őket, és ezek az égi látogatók állítólag meg is jelentek nála. "- írta
 
Égi hajók a frank krónikákban
 
Eliphas Lévi francia okkultistaszerző szerint: " Kis Pipin uralkodása alatt a frankok országában különös jelenségek játszódtak le. A levegő megtelt emberi lényekkel, az égbolt paloták, kertek dühöngö folyók képét tükrözték, majd duzzadó vitorlájú hadihajók és hadrendbe sorakozott seregek vonultak rajta. A levegő olyan volt mint egy nagy közös álom, mert mindenki ugyan azt látta.
Más források beszámolói szerint az égből érkezett látogatók a keresztény frankokat segítették a pogányok elleni küzdelemben. 776-ban Sigiburgot a mai Hoha Siegburgot mentették meg a városz ostromló szászoktól. Az égből két vörösen izzó pajzs ereszkedett alá, és a város temploma felett lebegett. A látványtól megrémült pogányok elmenekültek majd mint azt a krónikák írják megkeresztelkedtek. A barátságos viszonynak azonban hamar vége szakadt. Egy idő után a frank parasztok  közül többen állították azt hogy megmérgezték a felhők között szálló hajok  a termést.
Mindezt Agobard lyoni püspök is megerősíti:
 
" Majd minden ember, legyen nemes  vagy nem nemes, városlakó vagy falusi, vén vagy fiatal, meg van róla győződve, hogy a zivatart és a jégesőt bizonyos emberek okozták.Akiket éppen ezért viharjósoknak, vagyis tempestariusoknak hívnak. És minthogy ők keltik életre a viharnak azt a fajtáját "felkeltett levegőnek" vagyis "aura levatitia"-nak nevezik
 
Sokakat megszállt a téboly és ostobaságukban nem csak hiszik de beszélik is hogy létezik egy Magolia nevü vidék ahonnan a felhők között hajók jönnek a mi földünkre éls elviszik a termést amit elvert a jég.
Azt is beszélik hogy az égi hajósok megvesztegették a viharcsinálókat, hogy több gabonát és gyümölcsöt vihessenek el.
Egy napon a gyűlésen magam is láttam amikor 4 ember, 3 férfi 1 nő mutogattak a tömegnek kikről azt állították hogy ilyen hajókról estek le . Néhány napig megbilicselték őket majd agyon kövezték mindegyiküket.  Egy másik forrás  az Annales Laurissensen  szerint ezeket az idegeneket szörnyü  kinézetük miatt agyonverték, holtesteiket pedig a folyóba dobták.
 
 
A császár balesete
 
Einhard szerint Szászországban a frankok az eget bámulták, és a jel értelmén töprengtek amikor váratlan esemény történt.
" Nagy Károly lova a tűzgömbtől megrémült, megbokrosodott és fejjel előre elbukott, a császárt olyan keményen ledobta magáról, hogy köppenyének csatja eltört, kardöve kettészakadt. Szolgái karjánál fogva segítették fel mert magától nem tudott feállni.A lándzsa amit a kezében tartott olyan erővel repült el, hogy több mint  húszlábnyira találták meg.
A baleset után Károly soha nem épült fel, hosszasan betegeskedett. Einhard művében hosszasan sorolja azokat az ómeneket melyek a császár közelgő halálát jelezték: a Hold a Nap fogyatkozásai megszaporodtak, a Napon egy sötét folt volt látható 7 napig, Károly által a Rajnára épített híd porig égett,  a császár palotájába villám csapott...
Károlyt az aacheni székesegyházban temették el arany trónszéken ülve , császári köpenyegben, térdén a bibliával mellette kardjával.
Állítólag így látta még III. Ottó császár is, mikor az 1000. évben kinyittatta kriptáját, hogy lelkesedést merítsen a nagy uralkodó földi maradványainak látványából.
Kategória: UFO | Hozzáadta: gina9 (2011-02-25)
Megtekintések száma: 572 | Tag-ek(kulcsszavak): Nagy Károly, tűzgömb | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
[ MUSIC ]

[ Language ][ User info ]
Vendég
Csoportod:
Vendégek
Mióta vagy tag:
Böngésződ:

 
0Online van:
Ma itt jártak:
Regisztráltak száma: 51
29/04/2011 16:27-ig 1024 egyedi látogató járt itt.(115 nap alatt)


[ A fejezet kategóriái ]
Felhasználók Cikkei [30]
A felhasználók által itt hagyott érdekes dolgok esetleg kiegészítések az oldalon már szereplő cikkekhez. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Leírások [6]
Idézések [5]
Itt az idézések néhány leírását találhatod meg. CSAK REGISZTRÁLTAKNAK!!
Szellem járta helyek [15]
Ismertebb szellem járta helyek
Érdekességek [12]
Itt az érdekes dolgok találhatók meg. Ami természetesen kapcsolatos a spiritualizmushoz.
Ismertebb szellemek [4]
Itt pár ismertebb szellemről van történet.
Képek [1]
Paranormális képek. A látogatóknak is lehetőségük van megosztani saját képeiket.
Videók [9]
Paranormális videók.
Sztorik (valós) [2]
Természetfeletti jelenségeket tapasztaló emberek történetei. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Sztorik (kitalált) [0]
Kitalált, nem valós történetek. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Az aura [9]
Minden amit az auráról tudni lehet
Közvélemény [2]
Az olvasók illetve tagok ide írhatják ötleteiket
UFO [6]
Minden amit az ufókról tudni lehet!
2012 [2]
Világvége vagy egy új kezdet?

[ Stat ]

[ Banner infó ]
500

[ Belépés ]

[ Keresés ]

[ Oszd meg! ]

[ ... ]

[ Kulcs szavak ]
idézés Poltergeist szeánsz szellem járta hely szellem Ghost kísértet pokol démon Paranormal aura video ufo Real CCTV

Copyright Ghost-Hunters © 2019Honlapszerkesztő - uCoz