Üdvözöllek Vendég | RSS
Paranormal Investigator
Nyitólap | Cikkek katalógusa | Regisztráció | Belépés
 
Nyitólap » Cikkek » UFO

Churchill elhallgatta a földönkívüliek látogatását?
Egy újonnan nyilvánosságra hozott akta szerint Winston Churchill elrendelte, hogy hallgassanak el egy az Angol Légierő egy gépe és egy UFO közti találkozást a II. Világháború alatt, nehogy tömeges pánik törjön ki.

A közlést, mely szerint az akkori miniszterelnök titkosította a keleti part fölötti megmagyarázhatatlan incidens részleteit, egy kutató tette, akinek a nagyapja Churchill testőreként szolgált. A történetet a Nemzeti Archívum tette közzé a weben a Védelmi Minisztérium újonnan felszabadított UFO aktái között.

Titokzatos akták

A titkosításról szóló bejelentés akkor bukkant fel újra, amikor egy az incidenst feltárni próbáló leicesteri férfi 1999-ben levelet írt a kormánynak. Leírta, hogy a háborúban a légierőnél szolgáló nagyapja jelen volt, amikor Churchill és Dwight Eisenhower, az Egyesült Államok tábornoka megvitatták, hogyan kezeljék az UFO-val történt találkozást. Az aktában meg nem nevezett férfi beszámolt róla, hogy Churchill felkiáltott: „Ezt az eseményt azonnal titkosítani kell, mielőtt tömeges pánikot okozna a lakosság között, és lerombolná az egyházba vetett hitüket.”

Az eset állítólag a RAF egy Franciaországból vagy Németországból visszatérő felderítő gépével történt a háború vége felé. „Bár a történetet a férfi a feleségének mondta el, aki az unokájának adta tovább, lehet benne valami igazság, mivel tudomásunk van arról, hogy Churchill érdeklődött az UFO-k iránt” – árulta el Dr. David Clarke, az UFO akták szerzője a Sky News Online képviselőjének. 

„Ez 1912-ben történt, és mindenki a németekre gyanakodott volna” – mondta Dr. Clarke. „Felmerült a kérdés, mi lehetett a partról tapasztalt szokatlan jelenség, és miniszterelnök tudni akarta, hogy nem egy német zeppelin volt-e. A válasz az volt: nyilvánvalóan nem. A titok megmaradt.”

„Mindenki hinni akar az UFO-kban”

Sokan akarnak hinni az UFO-kban, és még ha a kormányzat eltitkolja is, ami tudható róluk, fennmarad a lehetősége annak, hogy valaki konspirációs elméletről fog kiabálni – tette hozzá Dr. Clarke. „Hinni akarunk bennük, ezért marad mindenki izgatott” – tette hozzá. 
„És amíg kétségtelenül különös dolgokat meg tudunk magyarázni, mindig maradnak furcsa jelenségek, amelyekkel ellenben nem tudunk elszámolni” – folytatta az elbeszélést Clarke. „Például a II. Világháborúban pilóták minden oldalról beszámoltak szokatlan jelenségekről, fényfelvillanásokról, és hogy furcsa repülő tárgyak követték őket. Az amerikaiak foo fighters-ként szoktak rájuk utalni. Gondolom, a híres rajzfilmfiguráról nevezik így, és innen vehette a nevét a rockzenekar is” – vélte az UFO-kutató.

„Az amerikai pilóták repülés közben körülöttük cirkáló, villogó, irányt változtatgató tárgyakról számoltak be, amelyeket nem tudtak a lehetséges ellenségekkel azonosítani. A németek s az angolok is beszámoltak ilyen jelenségekről. Nem meglepő, ha mindenkit érdekel, hogy létezik-e valami a földön kívül” – szögezte le Clarke 


Kategória: UFO | Hozzáadta: Peti (2011-01-30)
Megtekintések száma: 358 | Tag-ek(kulcsszavak): Unidentified Flying Object, akták, ufo, titkos, Churchill | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
[ MUSIC ]

[ Language ][ User info ]
Vendég
Csoportod:
Vendégek
Mióta vagy tag:
Böngésződ:

 
0Online van:
Ma itt jártak:
Regisztráltak száma: 51
29/04/2011 16:27-ig 1024 egyedi látogató járt itt.(115 nap alatt)


[ A fejezet kategóriái ]
Felhasználók Cikkei [30]
A felhasználók által itt hagyott érdekes dolgok esetleg kiegészítések az oldalon már szereplő cikkekhez. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Leírások [6]
Idézések [5]
Itt az idézések néhány leírását találhatod meg. CSAK REGISZTRÁLTAKNAK!!
Szellem járta helyek [15]
Ismertebb szellem járta helyek
Érdekességek [12]
Itt az érdekes dolgok találhatók meg. Ami természetesen kapcsolatos a spiritualizmushoz.
Ismertebb szellemek [4]
Itt pár ismertebb szellemről van történet.
Képek [1]
Paranormális képek. A látogatóknak is lehetőségük van megosztani saját képeiket.
Videók [9]
Paranormális videók.
Sztorik (valós) [2]
Természetfeletti jelenségeket tapasztaló emberek történetei. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Sztorik (kitalált) [0]
Kitalált, nem valós történetek. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Az aura [9]
Minden amit az auráról tudni lehet
Közvélemény [2]
Az olvasók illetve tagok ide írhatják ötleteiket
UFO [6]
Minden amit az ufókról tudni lehet!
2012 [2]
Világvége vagy egy új kezdet?

[ Stat ]

[ Banner infó ]
500

[ Belépés ]

[ Keresés ]

[ Oszd meg! ]

[ ... ]

[ Kulcs szavak ]
idézés Poltergeist szeánsz szellem járta hely szellem Ghost kísértet pokol démon Paranormal aura video ufo Real CCTV

Copyright Ghost-Hunters © 2018Honlapszerkesztő - uCoz