Üdvözöllek Vendég | RSS
Paranormal Investigator
Nyitólap | Cikkek katalógusa | Regisztráció | Belépés
 
Nyitólap » Cikkek » Felhasználók Cikkei

Hasonmás (Doppelgänger)
A hasonmással való találkozás azoknak az embereknek a meg­szokott élménye, akik okkult ösvényeken járnak. Ez a Szent Grál kutatásának egyik olyan élménye, mely belsõ morális hatalmat és és olyan képességet tesz szükségessé, mely biztosítja az elmének az egyensúlyát, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberiség tömegei számára rejtett szellemi valósággal szembenézhessen. Mint magának Mefisztónak, a hasonmásnak is megvan a maga helye az Úr kíséretében. Az a szerepe, hogy szembenállást adjon az emberi lélek Istenhez, a Széphez és az Igazhoz fûzõdõ érzései­nek életében. Csak a hasonmással való szembenállás révén, csak az ellene irányuló szilárd elhatározás révén vagyunk képesek meg­találni a helyes morális ösvényt, mint emberek. Az emberi lélek és a hasonmás közötti állandó feszültség rejtett módon arra bír min­ket, hogy a lelkiismeret parancsának engedelmeskedjünk. Bár a hasonmás belsõ mûködésének valódi élménye az emberi­ség többségének számára még mindig rejtve van, könnyen fel lehet ismerni annak hatásait a jelen emberi élet minden területén. A Doppelgänger egyetlen célja az, hogy minden emberi tevékeny­séget embertelenné tegyen, azaz arra törekszik, hogy az emberi lényt embertelen szférába húzza le.

Doppelgänger emberellenes. A hasonmás nemcsak mint az egyedi emberekben levõ ahrimáni árny létezik. A Doppelgänger alhierarchiáinak vannak sokkal na­gyobb hatalommal rendelkezõ tagjai is, amelyek népek, nemzetek és fajok antiszellemeiként mûködnek. És végül van egy Világ-Doppelgänger, az emberiség antiszelleme, mely Lucifer szolgájának a szerepét játssza, és az emberiség tudati evolúciójávai áll szemben.

Már sok kiemelkedõ szaktekintély kimutatta, hogy Henrich Himmler rejtélyes módon elõre jelezte Adolf Hitler késõbbi politikáját. Mindazonáltal végtelen vita folyik arról, hogy Hitler vagy Himmler volt-e a Harmadik Birodalom igazi gonosz szelleme, de egyikre sincs végsõ bizonyíték. Mert az Adolf Hitler lelkét birtokló luciferi intelligencia állandó egységben állt a Heinrich Himmler testét rnegszálló Doppelgängerrel. Az okkult belátás felfedi, hogy ennek a két becsapott embernek a személyisége mögött Lucifer és az antiember egyetlen egységes intelligenciaként mûködött. A lu­ciferi elv láthatatlan elektromos áramként kívülrõl galvanizálta a Doppelgängert, hogya nácizmus elleni minden belsõ ellenállást megtörõ iszonyatos kezet vezesse. Hitlernek és Himmlernek ez a rejtett belsõ viszonya egyfajta el­lenképe volt az ember lelkében élõ ego és ahrimáni hasonmás he­lyes viszonyának.

A hasonmás csak akkor kezd mûködni, amikor az ember a gyer­mekkorból a felnõttkorba lép. Általában a tizenkettedik életévben jelennek meg az elsõ hatásai, és öntudatlanul embertelen érzések ellenében kell személyes morális döntéseinket meghozni. A hasonmásnak ez a lélek elleni embertelen támadása az örege­déssel egyre erõsebb lesz. A morális célok megvalósítása érdekében történõ gonosszal szembeni ellenállás egész életünk során jelen van. De a Doppelgönger, a félelem és a sötétség ámyszerû lénye fél a haláltól, mert nem képes szembenézni a sír utáni szellemlét fényével. Az érzékenyebb lelkek tudatában vannak annak a pillanatnak, ami­kor a hasonmás eltávozik, és ezután földi életük utolsó három napjá­ban a béke és a harmónia érzése tölti el õket. Példák ezreit lehetne idézni mindkét világháborúból, melyekben a lelkiismerettel és esztéti­kai érzékkel rendelkezõ emberek intuitíve megpillantották a halál kü­szöbönálló eljövetelét, amikor a hasonmás eltávozott belõlük. Az élet fonalán - melyben az emberi én sakkban tartja a hason­mást, legyõzve annak könyörtelen és embertelen befolyását - elõ­rehaladó teljes viszony mint démoni tükörkép játszódott le a törté­nelem színpadán Adolf Hitler és Heinrich Himmler egyre mélyülõ viszonyában. Mert miközben Hitler lelke, melyrõl lépésrõl-lépésre lemondott, a Himmlerben mûködõ Világ­-Doppelgänger a német nép morális tudatát igyekezett elfojtani, és a terror borzalmas programja és inkvizíciója végül teljesen kiir­totta a nemzeti lelkiismeretet.
Abraham Lincoln is látta saját gonosz hasonmását megválasztása estéjén, 2 arc bontakozott ki a tükörben állva, miközben ő a kanapén ült szemben a tükörrel. Felesége Mary Todd aki jól ismeret a babonákat és a néger rabszolgák mágikus hiedelemvilágát, aggodalmát fejezte a jelenséggel kapcsolatban. Az asszony szerint a látomás üzenete, Lincolnt 2 elnöki ciklusra fogják megválasztani, de ne fogja megélni elnöksége végét. Mint tudjuk igaza lett...
Lincoln mellett számos híres történelmi személy, művész, író és politikus is látta duplikátumát.

Kategória: Felhasználók Cikkei | Hozzáadta: gina9 (2011-01-26) | Szerző: gina9
Megtekintések száma: 288 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
[ MUSIC ]

[ Language ][ User info ]
Vendég
Csoportod:
Vendégek
Mióta vagy tag:
Böngésződ:

 
0Online van:
Ma itt jártak:
Regisztráltak száma: 51
29/04/2011 16:27-ig 1024 egyedi látogató járt itt.(115 nap alatt)


[ A fejezet kategóriái ]
Felhasználók Cikkei [30]
A felhasználók által itt hagyott érdekes dolgok esetleg kiegészítések az oldalon már szereplő cikkekhez. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Leírások [6]
Idézések [5]
Itt az idézések néhány leírását találhatod meg. CSAK REGISZTRÁLTAKNAK!!
Szellem járta helyek [15]
Ismertebb szellem járta helyek
Érdekességek [12]
Itt az érdekes dolgok találhatók meg. Ami természetesen kapcsolatos a spiritualizmushoz.
Ismertebb szellemek [4]
Itt pár ismertebb szellemről van történet.
Képek [1]
Paranormális képek. A látogatóknak is lehetőségük van megosztani saját képeiket.
Videók [9]
Paranormális videók.
Sztorik (valós) [2]
Természetfeletti jelenségeket tapasztaló emberek történetei. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Sztorik (kitalált) [0]
Kitalált, nem valós történetek. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Az aura [9]
Minden amit az auráról tudni lehet
Közvélemény [2]
Az olvasók illetve tagok ide írhatják ötleteiket
UFO [6]
Minden amit az ufókról tudni lehet!
2012 [2]
Világvége vagy egy új kezdet?

[ Stat ]

[ Banner infó ]
500

[ Belépés ]

[ Keresés ]

[ Oszd meg! ]

[ ... ]

[ Kulcs szavak ]
idézés Poltergeist szeánsz szellem járta hely szellem Ghost kísértet pokol démon Paranormal aura video ufo Real CCTV

Copyright Ghost-Hunters © 2018Honlapszerkesztő - uCoz