Üdvözöllek Vendég | RSS
Paranormal Investigator
Nyitólap | Cikkek katalógusa | Regisztráció | Belépés
 
Nyitólap » Cikkek » Felhasználók Cikkei

Az utolsó óriás
A legendákban mindig van némi igazság, minden ilyen történetnek van valami valóságalapja, hiszen kell, hogy legyen ezeknek az állításoknak és elbeszéléseknek olyan kiindulópontja, ami nem véletlenül kelt életre. Ilyenek az óriásokról szóló történetek is. Itt most nem a görög mitológiában szereplő és nem kis térnyerést kapó egyszemű, hatalmas - szinte égig érő küklopszokra kell gondolni, hiszen azok az említések rendkívül elütnek a főbb ázsiai, amerikai és nyugat-európai történetekben és leírásokban szereplő óriásoktól. Itt most sokkal inkább egy körülbelül 3-4 méter magasságú ismeretlen, ember formájú lényt kell elképzelni, aminek agytérfogata kissé elüt a mai emberétől, ám többi testrésze ugyanakkor sokkal hosszabb és súlyban is jelentőset nyom a latba.

A közelmúltban történt régészeti ásatások és kutatómunkák következtében nem egy óriás – csontvázra bukkantak a szakértők, ami azt bizonyítja, hogy valaha itt a Földön óriások éltek – méghozzá nem sokkal az ősember megjelenése előtt. Sőt… Egyesek szerint még az ember felbukkanása és elterjedése alatt is éltek közülük, ám populációjuk egy ismeretlen ok következményeképpen drasztikusan csökkent, fokozatosan visszaszorultak, sőt menekülni és bujdosni kényszerültek az ember elől. Ma már sokan állítják azt, hogy bizony itt a Földön valaha óriások éltek – hivatkozva a rengeteg 4 méteres, vagy az fölötti csontvázakra, amelyeket elsősorban Afrikában találtak. Ám sajnos kevesen hiszik azt, hogy némely ilyen óriás még a 19. században is élt.

Az alábbi történet azt támasztja alá, hogy bizony legalább egy óriás még nem is olyan régen élt ezen a planétán. Bár nehezen hihető, de nem lehetetlen. 1990-ben az angol BBC tévécsatorna bemutatott egy dokumentumfilmet az utolsó óriásról, aki bolygónkon élt. 1873-ban Patagóniában (Argentína) spanyol tengerészek elfogtak egy 350 centiméter magas kétfejű, sötétbőrű lényt. A férfi ágyékkötőt viselt és egy hatalmas bunkós bottal hadonászva küzdött a spanyol tengerészek ellen, ám lehetett bármilyen hatalmas a túlerő legyűrte. A tengerészek elfogták és jobb híján hajójuk hatalmas árbocrúdjához kötve akarták Európába szállítani, ám az óriás eltépte köteleit, négy spanyolt megölt, majd egy lándzsát döfve saját szívébe öngyilkosságot követett el. Testét kitömték, és Angliába vitték ahol a századfordulón kiállították. Ezután a Bartram nevű cirkuszhoz került, majd egy utazó mutatványoshoz. Az óriást csak 1931-ben hitelesítették, amikor szakértő-orvosok megvizsgálták és kijelentették, hogy a test nem hamisítvány. 1974-ben az óriás egy amerikai cirkuszhoz került, akiktől később egy magánember vásárolta meg, akinek azonban egyelőre nem áll szándékában mutogatni a lényt. Ez mindenképpen perdöntő bizonyítéknak számít, ami az óriások létét támasztja alá, azt hogy valaha tényleg léteztek. Az azonban mindenképp meglepő, hogy ennek az óriásnak két feje volt, és csak egyetlen példány akadt a spanyolok kezére. Vagyis legalább… Tehát nagyon valószínű, hogy ha több nem is, de egy óriás biztosan élt itt a Földön és 1873-ban halt ki.

Kategória: Felhasználók Cikkei | Hozzáadta: gina9 (2011-01-29)
Megtekintések száma: 326 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
[ MUSIC ]

[ Language ][ User info ]
Vendég
Csoportod:
Vendégek
Mióta vagy tag:
Böngésződ:

 
0Online van:
Ma itt jártak:
Regisztráltak száma: 51
29/04/2011 16:27-ig 1024 egyedi látogató járt itt.(115 nap alatt)


[ A fejezet kategóriái ]
Felhasználók Cikkei [30]
A felhasználók által itt hagyott érdekes dolgok esetleg kiegészítések az oldalon már szereplő cikkekhez. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Leírások [6]
Idézések [5]
Itt az idézések néhány leírását találhatod meg. CSAK REGISZTRÁLTAKNAK!!
Szellem járta helyek [15]
Ismertebb szellem járta helyek
Érdekességek [12]
Itt az érdekes dolgok találhatók meg. Ami természetesen kapcsolatos a spiritualizmushoz.
Ismertebb szellemek [4]
Itt pár ismertebb szellemről van történet.
Képek [1]
Paranormális képek. A látogatóknak is lehetőségük van megosztani saját képeiket.
Videók [9]
Paranormális videók.
Sztorik (valós) [2]
Természetfeletti jelenségeket tapasztaló emberek történetei. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Sztorik (kitalált) [0]
Kitalált, nem valós történetek. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Az aura [9]
Minden amit az auráról tudni lehet
Közvélemény [2]
Az olvasók illetve tagok ide írhatják ötleteiket
UFO [6]
Minden amit az ufókról tudni lehet!
2012 [2]
Világvége vagy egy új kezdet?

[ Stat ]

[ Banner infó ]
500

[ Belépés ]

[ Keresés ]

[ Oszd meg! ]

[ ... ]

[ Kulcs szavak ]
idézés Poltergeist szeánsz szellem járta hely szellem Ghost kísértet pokol démon Paranormal aura video ufo Real CCTV

Copyright Ghost-Hunters © 2018Honlapszerkesztő - uCoz