Üdvözöllek Vendég | RSS
Paranormal Investigator
Nyitólap | Cikkek katalógusa | Regisztráció | Belépés
 
Nyitólap » Cikkek » Felhasználók Cikkei

A túlvilág gonosztvői.
Az ezernyolcszázas évek vége felé, amikor még óriási divat, mondthatni trend volt a szellemidéző szeánszok megtartása és azonon való részvétel- az elit nagy részének ez társadalmi kötelezettség volt. Akkoriban meglehetősen magas volt azoknak a száma, akik közvetlen tapasztalataik alapján mélyen hittek a szellemek, illetve a túlvilág létezésében.
A békebeli kísértet partik többsége nyugodalmas üzemmódban zajlottak, a szokásos körítéssel, visszafogott mértékü kommunikációval amegidézett halottal, aztán jöhetett a tea, majd mindenki ment a dolgára.Azonban előfordult, hogy a nyughatatlan lelket éppenséggel rosszkedvében citálták át odaátról mihozzánk, és ezen esetekeben komolyan felborult a megszokott csendes menetrend.
Hugh G.Callaway a húszak évekegyik közismert spiritisztája a saját állítása szerint egyszer részt vett egy londoni összejövetelen amin elszabadult a pokol.Minden a szokásos módon kezdődött, Callaway és társai egy quija tábla használatával idéztek meg egy szellemet, amely saját bevallása szerint, életében egy középosztálybeli nő volt akit a férje rendszeresen csalt.A hölgy annyira elkeseredett, hogy a végén öngyilkos lett abban a szobában ahol férjével elöször elhálták a nászéjszakát.. A problémák akkor kezdödtek mikor az elkeseredett lélek elkezdte a szeánsz női tagjait azzal gyanúsítani, hogy ők is férje szeretői voltak. Callaway beszámolója szerint ezután elszabadult a pokol és tombolás vette kezdetét.Az egyik nőt halántékon találta az egyik súllyos berendezési tárgy aki ettől eszméletlenül rogyott a földre.Mindenki pánikba tört ki és sietve elhagyták a szobát, magára hagyva az ájult nőt.Perceken keresztül hallották egy másik helységben ahogy tombol a feldúlt szellem.Mire a rémálom véget ért és a néhány fős csapat bátrabbik tagjai visszamerészkedtek a szobába már késő volt...a nő holtan hevert a földön, akit láthatóan valami nehéz tárggyal vertek agyon. A helység csatatérré változott, semmi nem maradt a helyén vagy egyben..

A tisztítótűz:

Egy sokkal késöbbi est rámutat arra, hogy a feldúlt szellemek micsoda pusztításra képesek ha a laikusok "szórakoznak" velük.
A történet 1982-ben vette kezdetét, amikor januárban az ifjú házaspár, Gary Scott Belofsky és felesége, Esperanza egy új házba költöztek Virginiában található Springfieldben A Beryl Road 6304-es szám alatt található házba. Az épületről már több különös történet keringet a szomsédság körében azóta, hogy 1973 októberében egy fiatal nő, Maria Conlon felakasztotta magát az alagsorban. Innetről kezdve az itt lakók, a környék ingatlanügynökeinek legnagyobb örömére, meglehetősen sürün váltogatták egymást, és érdekes módon az összes lakó valamiféle kéretlen és túlvilági társbérlőre panaszkodott.Belofskyék nem adtak hitelt a történeteknek és beköltöztek a házba.Vesztükre.
Esperanza ugyanis egy idő után élénken érdeklődni kezdett az iránt, vajon miféle valóságalapja lehet ezeknek a történeteknek, és megprobálta megidézni ah alott nőt.
A végeredményből sajnos már egyikünk sem tud beszámolni, ugyanis 1982 áprilisában az egész ház porrá égett, és a tűzvészben az ifju pár is odaveszett. A tragédiát követő vizsgálatok kimutatták, hogy a tűz gócpontja az alagsor volt, megdöbbentő módon éppen ott ahol Maria Conlon felakasztotta magát. A vizsgálati eredmény nyilvánosságra való hozatala után megnőtt azoknak a száma akik biztosra vették hogy a halott nő okozta a tüzet.

Szellemes bosszú

1938-ban egy Carl Pruitt nevü férfi házasságtörés közben érte tetten feleségét. Hirtelen felindulásból egy lánccal megfojtotta hűtlen asszonyát, majd öngyilkos lett,
A férfi egy közeli temetőben földeltél el, sírja közelében az elkövetkezendő években több, megmagyarázhatatlan haláleset is történt.
Pédául azé a fiúé, aki egy baráti társasággal érkezett a temetőbe. A fiatalember ismerte Pruitt gyászos történetét, és mint egy megvetésképpen kővel dobálta meg a feleséggyilkos sírját.Percekkel később biciklijével egy fának ütközött, a biciklilánc érthetetlen módon kiszakadt a helyéről, és a fiú nyakára tekeredett ami megfojtotta őt.
Mindezekből kivállóan kitünik, hogy korántsem jópofa dolog előkapni egy quilja táblát majd szeánszot ülni, főleg tapasztalt médium hiányában, hamar és könnyen kicsúszhat az ellenörzésünk alól dolog, megídézve akár egy gyilkos szellemet aki az életünkre tőrhet.

Kategória: Felhasználók Cikkei | Hozzáadta: gina9 (2011-01-27)
Megtekintések száma: 279 | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
[ MUSIC ]

[ Language ][ User info ]
Vendég
Csoportod:
Vendégek
Mióta vagy tag:
Böngésződ:

 
0Online van:
Ma itt jártak:
Regisztráltak száma: 51
29/04/2011 16:27-ig 1024 egyedi látogató járt itt.(115 nap alatt)


[ A fejezet kategóriái ]
Felhasználók Cikkei [30]
A felhasználók által itt hagyott érdekes dolgok esetleg kiegészítések az oldalon már szereplő cikkekhez. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Leírások [6]
Idézések [5]
Itt az idézések néhány leírását találhatod meg. CSAK REGISZTRÁLTAKNAK!!
Szellem járta helyek [15]
Ismertebb szellem járta helyek
Érdekességek [12]
Itt az érdekes dolgok találhatók meg. Ami természetesen kapcsolatos a spiritualizmushoz.
Ismertebb szellemek [4]
Itt pár ismertebb szellemről van történet.
Képek [1]
Paranormális képek. A látogatóknak is lehetőségük van megosztani saját képeiket.
Videók [9]
Paranormális videók.
Sztorik (valós) [2]
Természetfeletti jelenségeket tapasztaló emberek történetei. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Sztorik (kitalált) [0]
Kitalált, nem valós történetek. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Az aura [9]
Minden amit az auráról tudni lehet
Közvélemény [2]
Az olvasók illetve tagok ide írhatják ötleteiket
UFO [6]
Minden amit az ufókról tudni lehet!
2012 [2]
Világvége vagy egy új kezdet?

[ Stat ]

[ Banner infó ]
500

[ Belépés ]

[ Keresés ]

[ Oszd meg! ]

[ ... ]

[ Kulcs szavak ]
idézés Poltergeist szeánsz szellem járta hely szellem Ghost kísértet pokol démon Paranormal aura video ufo Real CCTV

Copyright Ghost-Hunters © 2018Honlapszerkesztő - uCoz