Üdvözöllek Vendég | RSS
Paranormal Investigator
Nyitólap | Cikkek katalógusa | Regisztráció | Belépés
 
Nyitólap » Cikkek » 2012

2012

2012 Decemberében ideér a három űrhajó, ami felénk tart, közölte a SETI.


Ilyen még nem volt a történelem során: A SETI először volt,hogy betojva a saját gatyájába,vészriadót fújt,ugyanis a legfrissebb megfigyelések alapján három űrhajó közeledik a Föld felé,s amelyek ha tartják jelenlegi sebességüket ,akkor 2012 decemberére érnek ide,s hogy nem sok jót tartogatnak,az már a legbosszantóbb szkeptikusok előtt sem kétséges. Támadnak hát az idegen lények ?

Enyhén szólva idegesítő a SETI híre. A földönkívüli kozmikus mozgásokat, és egyéb csillagközi jelenségeket vizsgáló szervezet szerint 2012. december 21-én valóban bekövetkezik a világvége. Sokan és sokféleképpen pletykálják és indokolják, hogy 2012. december 21-én befellegzik a Földnek. Az orosz Nyezaviszimaja Gazeta írásából az derült ki, hogy a jelzett napon három űrhajó ütközik bolygónkkal, és akkor annyi, vége a dalnak… A SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) tudósai kiderítették, hogy ez a három végzetes űrhajó ugyan jelenleg még a Plútó mögött tartózkodik, de ne legyenek kétségeink, hogy serényen közelednek felénk. Ráadásul a legnagyobb űrhajó 240 km széles! Némi megnyugvás: a két másik nem ilyen nagy… A SETI eme kinyilatkoztatása az alaszkai HAARP megfigyelő-állomás adatait is figyelembe vette.
Különösebb riadalomra egyelőre persze nincs szükség, elvégre lehetséges, hogy a HAARP és a SETI hozzáértői valamit rosszul számolnak, amúgy pedig az emberiség történetében nem először prognosztizálják előre a Föld végleges pusztulását, azaz a világvégét.Ezt a hírt aztán nem is lehet kétségbe vonni,hiszen nem UFO kutatók,vagy amatőr csillagászok állítják mindezt,hanem azok a csillagászati csúcstechnikát képviselő SETI és HAARP megfigyelő rendszerek strukturális berendezései illetve azok ellenőrzését szisztematikusan végző hivatásos csillagászok ,akiket aztán egyáltalán nem lehet vádolni részrehajlással ,főleg akkor ha egy ilyen fontos,rendkívüli kijelentést intéznek a világ közvéleménye és a nemzetközi sajtó felé. Vajon most miért nem hűtötte le a pofátlan CIA ,vagy az amerikai „árnyékkormány” a NASA-t vagy a SETI-t ? Talán mert betojtak és közeledik az igazság,amit már a saját arrogáns hazugságaikkal sem tudnak eltussolni ? Tény,tehát,hogy három gigantikus méretű űrhajó közeledik,ismétlem űrhajó – tehát nem UFO – amelyek ha sem irányt,sem pedig sebességet nem változtatnak,akkor e jelenlegi tendencia értelmében 2012 decemberére elérik a Föld nevű bolygót,amelynek beláthatatlan következményei lesznek minden lakójára nézve. Aligha hihető ,hogy a három űrhajó majd szépen eléri a Földet,integetnek nekünk a Földre ,majd tovább utaznak a Nap irányába,ahol egyre forróbb a légkör. Szóval szinte elképzelhetetlennek tartom,hogy tesznek nálunk egy baráti látogatást,nyíltan üdvözölnek minket,aztán pedig elhúzzák a csíkot. Szinte kizárt…

Megtámadnának minket ,? A Földet érő külső földönkívüli támadások tekintetében (sajnos) nincs még tapasztalatunk,s nincs semmilyen hatástanulmány ,amely kimutatná és értékelné a becsült számításos következtetésekből adódó erőviszonyokat. Azaz,fogalmunk sincs hogy mégis mire számítsunk… Két kérdés azért felmerül: Katonai – technikai fölényben vannak-e ,vagy nálunk fejletlenebbek ? Jó kérdés,bár erre senki sem tud választ adni,mégis ha ide érkeznek,látni fogjuk mi a céljuk valójában. Lehet,hogy a Földet jöttek gyarmatosítani ? Lehet,hogy kissé pesszimista vagyok-e tekintetben,de rossz előérzetem van,s attól tartok az idegen lények,nem hol mi piknikre jönnek. Bár a Földön több nagyhatalom is van,amelyek modern fegyverekkel rendelkeznek,azért túlzottan ne vegyük készpénznek az Egyesült Államok,Oroszország,vagy a Kínai Népköztársaság látványos tudvalévő erejét. A legrosszabb a hadviselésben mégis az,ha nem tudjuk kivel,vagy mivel állunk szemben,hiszen ha semmilyen információval nem rendelkezünk akkor az ellenség gyenge pontjait sem ismerhetjük. Bár ugyanez fordítva is előfordulhat,de mivel a Plúton túl felfedezett 3 gigantikus méretű űrhajóban valószínűleg nem friss kemencés kenyér van,így joggal van okunk félni. Mivel Nostradamus 2011-12 derekára prognosztizált totális háborút,nem zárható ki,hogy ez nem csak emberek között fog bekövetkezni.A félreértések elkerülése végett kiírom hogy ez a cikk KAMU!!
Indok:
http://www.seti.org/page.aspx?pid=1539Forrás: http://caius.ucoz.hu/
Kategória: 2012 | Hozzáadta: Peti (2011-02-02)
Megtekintések száma: 8080 | Hozzászólások: 5 | Tag-ek(kulcsszavak): Nostradamus, NASA, ufo, Világvége, Űrhajók, SETI, 2012 | Helyezés: 5.0/2
Összes hozzászólás: 3
1  
Mi a véleményetek??

2  
igaz biggrin vagyis annak tunik :P

3  
az a véleminyem hogy aszt akarják a ürlények hogy harc legyen akor harc lesz
tölem mekkapják már valamit tervezek a fejembe hogy hogy álisukmeg a az idegeneket

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
[ MUSIC ]

[ Language ][ User info ]
Vendég
Csoportod:
Vendégek
Mióta vagy tag:
Böngésződ:

 
0Online van:
Ma itt jártak:
Regisztráltak száma: 51
29/04/2011 16:27-ig 1024 egyedi látogató járt itt.(115 nap alatt)


[ A fejezet kategóriái ]
Felhasználók Cikkei [30]
A felhasználók által itt hagyott érdekes dolgok esetleg kiegészítések az oldalon már szereplő cikkekhez. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Leírások [6]
Idézések [5]
Itt az idézések néhány leírását találhatod meg. CSAK REGISZTRÁLTAKNAK!!
Szellem járta helyek [15]
Ismertebb szellem járta helyek
Érdekességek [12]
Itt az érdekes dolgok találhatók meg. Ami természetesen kapcsolatos a spiritualizmushoz.
Ismertebb szellemek [4]
Itt pár ismertebb szellemről van történet.
Képek [1]
Paranormális képek. A látogatóknak is lehetőségük van megosztani saját képeiket.
Videók [9]
Paranormális videók.
Sztorik (valós) [2]
Természetfeletti jelenségeket tapasztaló emberek történetei. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Sztorik (kitalált) [0]
Kitalált, nem valós történetek. Hozzáadáshoz regisztráció szükséges!!
Az aura [9]
Minden amit az auráról tudni lehet
Közvélemény [2]
Az olvasók illetve tagok ide írhatják ötleteiket
UFO [6]
Minden amit az ufókról tudni lehet!
2012 [2]
Világvége vagy egy új kezdet?

[ Stat ]

[ Banner infó ]
500

[ Belépés ]

[ Keresés ]

[ Oszd meg! ]

[ ... ]

[ Kulcs szavak ]
idézés Poltergeist szeánsz szellem járta hely szellem Ghost kísértet pokol démon Paranormal aura video ufo Real CCTV

Copyright Ghost-Hunters © 2018Honlapszerkesztő - uCoz